Επιτυχής η παρουσία της SingularLogic στη 10η έκθεση HO.RE.CA 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της SingularLogic στη 10η Διεθνή Έκθεση «ΗΟ.RE.CA», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, εντός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από 2 έως 9 Φεβρουαρίου 2015.

Η φετινή έκθεση ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφού αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 130.000 επαγγελματίες επισκέπτες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου.

Η SingularLogic, για μια ακόμη χρονιά, προσέλκυέ και στα δύο περίπτερά της μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τις εξειδικευμένες λύσεις της εταιρείας Galaxy Restaurant και Galaxy Hotel, που καλύπτουν πλήρως όλες τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και των σύγχρονων ξενοδοχείων.

Η αποδοχή των λύσεων μας ήταν εντυπωσιακή και τα θετικότατα σχόλια τόσο των υπαρχόντων όσο και υποψηφίων πελατών αποτελούν την ανταμοιβή για την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης μας δόθηκε η δυνατότητα να διερευνήσουμε συνεργασίες με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη δημιουργία της βέλτιστης εμπειρίας για τον πελάτη.