SingularLogic Galaxy Enterprise Suite version 26

Συναντήσεις του δικτύου συνεργάτων της SingularLogic σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Επιτυχής η παρουσία της SingularLogic στη 10η έκθεση HO.RE.CA 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της SingularLogic στη 10η Διεθνή Έκθεση «ΗΟ.RE.CA», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, εντός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από 2 έως 9 Φεβρουαρίου 2015.

Η φετινή έκθεση ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφού αποτέλεσε πόλο έλξης για περισσότερους από 130.000 επαγγελματίες επισκέπτες του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου.

Η SingularLogic, για μια ακόμη χρονιά, προσέλκυέ και στα δύο περίπτερά της μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τις εξειδικευμένες λύσεις της εταιρείας Galaxy Restaurant και Galaxy Hotel, που καλύπτουν πλήρως όλες τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και των σύγχρονων ξενοδοχείων.

Η αποδοχή των λύσεων μας ήταν εντυπωσιακή και τα θετικότατα σχόλια τόσο των υπαρχόντων όσο και υποψηφίων πελατών αποτελούν την ανταμοιβή για την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης μας δόθηκε η δυνατότητα να διερευνήσουμε συνεργασίες με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη δημιουργία της βέλτιστης εμπειρίας για τον πελάτη.

Galaxy upgrade campaign: Commercial & Enterprise Suite

Galaxy HotelΠροηγμένη λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση και αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, αλυσίδων και καταλυμάτων, βασισμένη στην πιο σύγχρονη τεχνολογία Galaxy από τη SingularLogic.

Continue reading

Galaxy CRM Start


To Galaxy CRM Start είναι μια έκδοση του CRM που απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αρχίσουν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις πελατειακές τους σχέσεις.

Το Start μπορεί να λειτουργεί stand alone ή μαζί με Εμπορική διαχ/ση (Galaxy, Omega/Business – Orizontes, Next/Eurofasma – Manager, Control).

Η λειτουργικότητα του Start περιγράφεται αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας επιχείρησης που αποφασίζει να ξεκινήσει «to do CRM»!

Στην πορεία μπορεί, αν το επιθυμεί, να προσθέσει λειτουργικότητα με το module Sales & Activities Automation Start. Έτσι το Start μαζί με το συγκεκριμένο module θα περιλαμβάνουν όλη τη λειτουργικότητα του κορμού του γνωστού σας Galaxy CRM. Στη συνέχεια, και μόνο τότε, μπορεί να προσθέσει όποιο από τα γνωστά module (Ανταγωνισμός, Telemarketing, Help Desk κλπ).

Στην περίπτωση που το Start λειτουργεί με εμπορικό Omega, Next ή Control συγχρονίζεται όσον αφορά στους πελάτες/προμηθευτες και όλους τους περιφερειακούς πίνακες των συναλλασσομένων (πωλητές, ΔΟΥ, τράπεζες, χώρες κλπ)

Το κόστος του κορμού Start είναι, όπως θα δείτε στον τιμοκατάλογο, μόνο 300€.

Σημαντική δυνατότητα του Start, stand alone ή όταν λειτουργεί μαζί με Omega, Next ή Control, είναι ότι διατίθεται  με  ένα light setup που το καθιστά ελαφρύ, γρήγορο, με γρήγορη εγκατάσταση, απλούστερη παραμετροποίηση και με μικρότερες απαιτήσεις σε hardware.

Galaxy day / What’s new – What’s next

Στα πλαίσια του Galaxy day, που έγινε στις 26/6/2014, παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις, αλλά και τα επόμενα βήματα σε όλες τις εφαρμογές της οικογένειας Galaxy.

Εάν δεν μπορέσατε να το παρακολουθήσετε δείτε εδώ την παρουσίαση.

Μεγάλη επιτυχία στην 9η HO.RE.CA SingularLogic

Μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε στην 9η HO.RE.CA., η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, εντός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η έκθεση με 525 εκθέτες και 45.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδες Ξενοδόχους αλλά και επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Κύπρο και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Στα περίπτερά μας που βρίσκονταν στις αίθουσες της Εστίασης (Hall 1/A17) και του Ξενοδοχείου (Hall3/A40), στελέχη της εταιρείας μας και των συνεργατών μας παρουσίασαν τις εξειδικευμένες λύσεις μας για τους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας: Galaxy Restaurant, SingularLogic Hotel System, Galaxy Hotel καθώς και το Navarino online σύστημα κρατήσεων.
Στην έκθεση έγινε επίσης και η πρώτη παρουσίαση της νέας online υπηρεσίας Vodafoneforhotels, που έχει αναπτυχθεί από τη SingularLogic και τη Vodafone και αφορά στην οργάνωση της λειτουργίας του Ξενοδοχείου με αναλυτικό πλάνο κρατήσεων, διαχείριση διαθεσιμότητας του πελατολογίου και προγραμματισμό εργασιών, ενώ εξασφαλίζεται προσβαση από υπολογιστή, κινητό και tablet.